...

Vad på stan med Tilde idag. Trevligt som alltid, handlade lite idag med, det var ett bra jävla tag sen jag köpte lite kläder, det blev en tjock tunika från Gina, handlade även lita andra saker på New Yorker och H&M.

Det e verkligen sjukt hur tiden bara flyger förbi. Har ingen aning om hur länge jag och Tilde satt på storkens, snackade om allting mellan himmel och jord. Vissa saker var inte lika trevligt att tala om. Vad fan ska jag göra? Just nu så har jag inte en aning om vad jag håller på med. Kanske det jag gör är fel? Kanske jag borde sluta upp med detta?.

Vill inte förlora någon, känns som att jag håller på att förlora min favorit. Jag har inte ens bett favoriten om till låtelse.

Men kom i alla fall fram till någonting bra. Att det är över, jag ska inte behöva stå ut med denna skit. Jag är inte vem som helst, folk skulle göra vad som helst för att få vara du. Men nej inge mer. Jag tänker inte vänta mera.


Somedays

All day long. waiting. miss kita...

miss yah like hell everyone. When will I ever see yah again. Sunnyboy, reaggeboy, juvinal, julius, kyle, cakeboy. everyone. But just wait I will come back. and then Hell yeah im going to drink red houres and dance to "I love rock n roll" haha . I know you like it. and Gerlye mannang my mannang. you are so cutie. and the twins baby.. Mahal na mahal kita

weekend

Helgen ja den var galen.. Var först med Tildus på fredagen, o planerade utgång. kul var det så länge det varade. senare på fredagkvällen så sprang jag in i Davod. allting fortsatte på Etgae, kul som fan. vad annars kan det bli. lite små galet kanske men vad fan det var fredagkväll.. har spenderat hela helgen i stan. Sen kom min underbara Molavi, jaaoo !!! lika söt som alltid. men Omg svartskalle du e gussen min. så jävla sexi..

Vissa saker var mindre kul. men thats life. whatsoever. It takes two to tango bitch


Yay

Sitter i Sommaro en än gång kan man väl säga :) haha .. ska vara med mina söta flickor idag..  Var i skolan halva dagen idag . helt körd i skallen när det kommer till plugget .. det dödar mig fan xD var även med Tildus min underbara fru YAY =D  men men nu e det relax som gäller..

Likesoever

HAHAHAHA !!! sthlm resan gick ju som det gick fan xD helt sjukt kul. o ja jag hade nog IG i orientering i högstadiet men kommer inte ihåg, jag sög på det i alla fall.. Haha.. kul var det. Ida din söta lilla filur , du e riktigt duktig bakom ratten serru.. O killen . Hell yeah, sant så som du sa det. typisk kille man skullevilja rymma iväg med om han inte hadefru och barn.. jag var bara gjordför att vara snygg idag, men darliiing for you I'll do it in high hels.. Haha o ja det gjorde jag med ;)

Var även med min underbara Molavi idag, hon e verkligen min sötnos. var med molavi tillläkaren idag, var tvungen att hålla henne i handen. planerade lite för torsdagen o nästa helg då Idus äntligen flyttar. :)


Hum , I wanna have a party. funderar på att koka ihop ett med linusfår se hur det blir ;)


Sunset

Vill åka utomland fan!! fatta mysigt att ligga på en strand just nu. o bara ta det lugnt , senare när solen börjar gå ner så göra man sig iordning för utelivet. Underbart. Får fan styra upp det där men att åka utomland tjejer. Åka båt skulle heller inte vara dumt fan xD Haha fatta Molavi hur spårat det skulle bli om man drog med både din farii och min mamma.. HAHAHA!!! katastrof på högnivå fan xD jävla ungar gå å drick eller någonting, men akta er för kanten , eller do what so ever xD 

Ska kolla med min mamma, ang Teneriffa om vi gör så att vi jobbar på hotelet och bor gratis en vecka, det skulle vara guld. kan det bli bättre. bara betala resan o fickmpengar sen e resten fixat redan, skulle jag inte tacka nej till och ja jag vet det skulle inte du heller min kära lilla Tildus, har pratat lite med mamma min.

P.S Proud Pinay Forever


Morning

Morgon morgon. Är fortfarande sjuk men på bättringsvägen nu. Hatar verkligen att vara sjuk men vad ska man göra ? håller på att göra lunch nu, åt mig o Molavi.. haha... ska åka in sen och lämna hennes matlåda. Längtar som fan tills på Torsdag fan, ska på middag och drink då med flickorna. Fick en jätte fin klänning av mamma min igår som jag ska ha på mig. I morgon smäller dt nog. haha.. ska vara med Anna, sen så kanske vi träffar på Sudi. Kan det bli mera galet eller ? allting kommer bli helt spårat som alltid. aiiight girls.



Take me now or loose me forever. Det är allt jag har att säga, du vet att jag väntar. Men det du gjorde mot mig sårade mig så ofattbart mycket. Jag kan keva med det, kan glöma. Men jag tänker inte vänta på dej i en evighet. Kanske är det bättre så här? kanske det inte är menat att det ska vara vi. I want to be happy to you know.

Stil sick

Fortfarande sjuk. har haft feber hela helgen och det suger. men men ska göra ett ryck och åka in till stan för att lämna Molavis matlåda, ska bli kul att träffa henne en snabbis. ajja ska springa till tåget snart.


P.s Tildus e bäst.

Sick

Hata Hata !!! varför blev jag tvungen att bli sjuk mitt i alltihopa.. självklart.. hata hata karma xD nej nej nu måste jag göra ett ryck ska till vickey ikväll kan inte hängarunt här knarka lite alvedon sen hopp in i duschen. Det kommer bli en tervlig kväll. ska nog baka till flickorna, så har vi någonting att äta på ..


hatar att vara förkyld det suger  

Party =D

Ska ut med Anna en sväng var en evighetsen vi var ute så här. sk bli skit kul. sov ingenting i natt somnade vid 12 o upp vid 03,00 Döda mig xD.. Somnade nästan på jobbet, åkte hem till Tildus o powernapade.. Men nu ska jag vara med Anna ikväll . Girls night, - I löööv my life stil

Fighto !

Blir så less bara jag tänker på denna satans kvinna !!!! Att mn kan göra så .. nej det blev ändrade planer men eller hur bull sheat !!! .. du ska minsan inte få ett varmt välkomnande tillbaka.. Glöm det bara .. Haha


Ajja ska träffa min kära kära Idus idag följa henne till tandläkaren, måste hålla hennes han jue xD haha.. så brutalt söt man kan vara verkligen, men det måste bli i säng tidigt idag, ska jobba 06,00 imorgon ser verkligen inte fram imot det. bläää !!


Kulturnatten

Vaknade på morgonen, utvilad och förväntansfull... Ringer Linusför att kolla läget lite. 20 min senare så plockar Linus upp mig i bilen, var spännande att se hur han körde o så o ja ;) han klarade det utan problem jag överlevde eller hur xD
Åkte till Gränby för att handla lite på glasbanken. Senare på stan så möte vi upp Sudi, ceder, anton o alex gick runt o kollade på lite olika saker som dom visade upp.

Efter det så bar det av till Christel där förkröket skulle vara. inte lika klantiga man kan vara ha ner samma sak 2 ggr dessutom,, hahah lovar vi rev halva lägenheten, Hade det skit kul. Efter att vi hade varit där ett tag så tog ja bussen ner till stan skulle möta upp Anna,skulle hem till Davo o Molavi o festa vidare.

HAHAHA !!! men eller hur en liten lugnt fest, yeah fuck me side way's var som mest 35 pers i en 2:a.. haha, hade skit kul fan, hände en hel del denna kväll e allt jag kan säga, party party Well I am theparty as always.. haha.. tror det röck mer än 3 platter öl den kvällen ..Shoota teqila nice det.. fy fan fick i mig säkert en 3 st. Smällde fan fyverkerier till och med xD

Men alla fester har sina missöden o detta skrämde skiten ur mig. trodde seriöst dom skulle slå sönder danny, o helvete vad lack Davo o Björn vart. Men efter många om och men så okey det löste sig. Någon var inte glad men vad ska jag göra. Du kan inte ha kakan och äta den.

Dom sista människorna trillade ur lägenheten vid kanske 4, fuck vad mycket skit det var överallt i lägenheten, 4 kassar fyllde vi om inte mer, haha... Men jävla Alihan tog upp hela soffan där jag skulle sova, seriöst misshandladesönder honom men han vaknade inte, fuck vad jag o davo garvade hela morgonen,  typ pockade Ali i ansiktet i 20 min o ingen reaktion från honom.

Men han skrämde ihjäl mig när han plötsligt vände sig om o höll om mig xD.. flög upp hos Davo höll på att skita på mig fan xD så jävla rädd. Men kul var det, har inte skrattat så mycket på as länge fan. tror jag o Davo somnade vid en 6 tiden, vaknade innan elva senpå morgonen o kunde inte somna om. bakiiiiiiiiiiiiiiis !!!! URK !! mådde pisst hela jävlafucking dagen. Sen kom Molavi in o vi hade bakisdag hela dagen xD Pizza o film Yay =D 

Party

ë på ferre hos Molavi o Davo ... vet aldrig hur det kommer sluta... men det kommer alltid spåra som alltid, hey ! I am the party you know
I hope.. haha .. party party

Like Me

Dont you wish that you were like me aiiight ;D

Fuck borde sovamen kan inte ska upp om ett par timmar nuska börjar jobbakl 06,00.. orkar inte. Visst jag vet jag har ett jobb borde vara glader men inte med dom här tiderna dom tar död på mig seriöst .. Vågar fan inte kolla nästa veckas schema men jag borde det fan..

HURRA !!!! fuck vad glader man blir ;D haha ska bara jobba en dag nästa vecka ..YAY !! fast det e 06,00 - 15.00 så klart... Hurra xD men glader man blir, Mer ledig tid till mig att bara bara slöa..fan vad skönt ..Nej nu borde jag verkligen sova.

Men imorgon ska jag fan be on Fredrik nr 2nr xD (David) haha. jadu Idus, du kan ju ha fredrik om du vill,för David e min fan.. haha.. Kan man bli roligare, "Hum kom in o be efter mig o jag fixar resten" well släng med ditt nr å du har ett bra erbjudande.. Haha.. Ja sant Idus jag lovar han kommer ha sitt nr inprogramerat i mobilen redan. Så varför be om det xD..Saaaiko man kan bli, ursh nu börjara jag irra för att jag eså jävla trött xD 

Why do you try to be my ? walk like me, look like me ? Just be yourself and you will do just fine dont yah know..

It takes two to tango


Din lilla äckliga hora. Att du kunde göra så här mot mig? din VÄN !!! Fattar inte verkligen you are the worst!!! HAHAHA !!! så jävla patetisk, kan fan inte mer än att tycka synd om dej, att du känner dej så jävla dålig. Måste du verkligen söka bekräftelse över allt, från allt och alla. Men det du gjorde FUCK IT !!! om jag kunde jag skulle möblera om hela ditt ansikte. Har du sett dej i spegeln?Sönder drucken, sönder drogad, så jävla skabbig, blir äcklad av att se på dej. But it takes two to tango so fuck you to... Jag har ingen rätt att känna så här men vad fan var ditt samvete den dagen? Asså ditt jävlaass... Haha du e så inte värd varken min ilska eller mina tårar. Jag e fan värd så mycket mer än så...

The angels can wait

Stay with me, dont fall asleep to soon. The angels can wait for a
moment.


And its done, There will be no more you I have to ask you what you will do about this. Have to go on now. All you
have done to me is make me bleed even more than before. The pain in my heart will heal in time. I'll make it, Im strong. This have to be the last night I cry myself to sleep over you. I have my angels that will help me. I've found someone that can heal my brooken heart.


Love this song "DJ Ironik - Stay With Me"


hells angels

My sweet angels.


Fuck vad dålig jag har varit på att höra av mig till my girls. men det e för att in kära helvetes mobil har cpat sööönder sig.. Undrar hur jag ska lösa detta.

Tildus, darliing.. you know you my number one wife. Haha.. måste ses nu , jag blir galaen på mig sj för har en hel del att tala om o så..
Annish my baby, du då .. haha måste ta igen för all tid som vi inte har varit på. Måste ta en ordentlig utgång du o jag men först shopping för det äger både du o jag på .. Haha.. våra cp sitvationer måste åter upplevas. Good dame girl, I löööv my life stil ;)
Katrin, my baby.. du då ? hur har du det i skolan i sthlm, bra hoppas jag. måste ses igen o göra våra dumlisar, du e ju bäst på det aight girl.. haha, dom e godare än dom ser ut lovar ;D haha.. after all we are the crew .. miss kita mannang !!
Denise. do o jag gussen, som sniglar med skidstavar 4 ever.. eller hur .. haha.. så många gånger det har spårat när du och jag e .. behöver jag ens näma dom..
Sara-chan, måste ta igen allting vi har missat. dreggla över alla pojkar. som sagt jag har en påse med hår o en annan med nördighet.. haha. Men glöm inte att killen på Hemköp e min, eller snarare finaste ögongodiset som finns just nu ;)
Linnéa du gussen. vist har vi haft det underbart. Måste ta igen det som hände för länge länge sen. kanske kan vi sätta staden i gung igen ;)

To all my darliiing. Im good. Your good we'r good with out you all boys. Tell me am I the one ? ;D aiiight

Party

Vaknade lördag morgon helt körd i skallen hade jobbat ca9.75 h på fredagen så det var inte att leka med.. Men men, då bar det av till stan för att se på film, trevligt trevligt, såg på The Iland eller vad den heter.. helt okey film gillade den..

sen så får man ett samtal fårn Maja gussen som gastar.. haha så söt du e gummsan, så det var bara att oacka ihop sakerna och åka ner på stan för att möta upp henne, tog tåget hem till pappa min o förkrökade , söönder mitt hus .. haha, vi spreängde varenda jävla bas i det huset. hur lyckas man med det liksom.. xD sen var tåget sent in till stan men vi överlevde..

Möte Linus utanför ppl.. såå gullig man kan vara seriöst =) hihi.. Min underbara liiinus .. party party.. helt plötsligt så i baren får jag en halsduk av någon random kille som ville att jag skulle ha på den. Jaja, men visst.. haha.. hade den hela kvällen sen så kom hans polare o lackade sönder på mig för att jag hade den xD.. haha , störda jävel, inte e dt mitt fek att du blev dumpad. Ge fan i polarens guss då...ajja Emil fick tillbaka sin halsduk till slut, o jag hans nr ? xD haha

Söta dom var allihopa.. sen så skulle jag dra till reed room för där stod marcus o väntade på mig, älskar att få skjuts hem :D .. men seriöst jag hatar taxi under den lilla lilla biten jag gick så blev jag på hoppad av minst 3 st taxi.. bli rädd fan. sprang sista biten, sliter upp dören och säger kör xD haha...

Smarta Mariiah insåg senare sen att hon icke hade nycklar till huset, iochmed jag hade slängt dom på papi percis innan vi hade gått till tåget .. xD haha, bra jobbat du e utelåst från ditt eget hus maria.. ajja det löste sig i alla fall :D 


Maja, Christel & Mariiah

Morgon

Nu sitter jag här igen, klockan börjar nära sig fyra och jag ska ta tåget som går om en timme. börjar jobbet 06,00 idag, kommer bli en lång lång dag, igår jobbade jag 07,00-16,30 = Död Mariiah, haha.. jag irrade runt som en zombie sista timmen fan xD.. fick bara sova ett par timmar inatt, somnade efter 23.00 och gick upp nu för en 50 min sen. ..haha jag kommer att döda mig själv med detta, måste verkligen få sova ikväll. ska jobba 06,00 på lördag med..

Igår så fick jag skjuts hem av Urken, det var trevligt, haha... fick reda på mindre trevligare saker iåg med med. Fick sån jävla lust att möblera om helle hennes jävla ansike så att hon inte kan titta åt vårt håll.. Att en människa kan göra så som kallar sig själv sin vän. BULL SHEAT !!! det e bara skitsnack från den tjejen. Seriöst ska slå sönder hennes ansikte när jag träffar henne.

Ajja ska inte förstöra min morgon genom att tänka på henne, kommer att få gråahår av den gussen, eller vad man ska kalla henne. Ha det bäst nu må´ste jag ringa Sandra ang avbakningen av allt bröd. Ciao =D

Morning

Sleeeeeeeeeeeeeeepy !!!! låt mig sova är ni snälla gick upp för en timme sen efter som jag ska ta tåget som går 05.57 här ifrån. o jag vill verkligen bara sova. Har ingen aning om när jag somnade men jag gick och lade mig vid 9:o tiden men tror´att jag somnade strax före 11.. sheat dt kommer inte att sluta bra detta xD .. haha... kommer fan att yx-mörda någon på jobbar idag, kanska christer men det vore inte så snällt xD fast han e bara en enda stor plåga viserligen.. Jaja det e bara att bita ihop Mariiah. änu en dag på jobber eller hur, nej nu måste jag göra ett ryck. Ciao




Silent tears

Igår såg jag någonting som jag inte borde att sett. Det skrämmer mig, att någon okan känna sig så sårad, ensamen. Men det visar sig att ja är inte ensamen om desssa känslor, sveket. Jag ser hur du tappert försöker ta dej igenom detta. Hur du ger allt du har kvar varje ny dag. misslyckades jag med min enda uppgift? Gjorde jag det. Det enda som las på mina axlar, det viktigaste? visade jag inte att jag älskar dej och att jag bryr mig. Men det vill inte gå fram, misslyckades jag med den enda uppgift som har gets mig? att älska dej Mama

So what do you say wanna go on a date ?

Now i'm curious,
i wonder if i can make you mine
baby i'm curious, so curious
wonder if we can spend some time
shorty, i'm curious,


Boy: Im sayin Ma, whats your name?

Mariiah: My name is Mariiah

Boy: Where u from?

Mariiah: I'm from Lozon

Boy: I'm sayin so why you with that bird over there?.. now i dont wanna sound like a hater

Mariiah: Because he can work the middle

Boy: Ah alrite but i can too

Mariiah: Let's find out



 Im so bord, dont want to studey xD


School

Sitter på tåget på väg in till skolan nu .. Får hoppas att jag har lektion nu på morgonen, för vi skulle nämligen andra på mitt schema.. Får se hur det blir.. Ajja bara att ta sig i kragen och plugga. Denna vecka blir skön.. Ska bara jobba 3 dagar, dock morgonpasset. Börjar 6 på morgonen nu torsdag till lördag. Inte lika skönt men vad ska man göra.. Haha.. Jobb är jobb eller hur.. Har haft bryt så det e bara att börjar om från början igen.Haha..

RSS 2.0