....

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... vad mer kan man säga


BASTOS

FUCK IT !!!! hata hata hata hata. så plågsamt det kan vara verkligen.

Tur att jag har min fru tildus som kan fåå mig på bättre humör vad skulle man göra annars. Saknar alla som fan vete fan vad man ska göra. så underbara människor det kan finnas varkligen. skulle inte klara mig untan er. Ajja ska ta det lugnt nu e helt fuckad i skallen.


A great day

Var med tildus hela dagen igår. kunde inte bli bättre verkligen, stövade omkring i timtal. var även på storkens och tog varsin kaffe. som gamla goda tider gussen . haha.. kunde det bli bättre verkligen. köpte en halsduk o handskar med. Åt min berömda kyckliggryta med. haha jag vet den rockar fett. haha .. frugan fick även träffa på monster hunden chicko. Förstår du vad jag står ut med dagligen, hahaha.... tränar magmusklerna varje dag. haha..

bastos nga babae

Nu e jag klar med det mesta. ska damsuga sen o rasta chiko en gång till innan jag åker till stan. sheat mycket smuts tvätt det kan finnas. hahah det e stor högar , men det e inte så konstigt vi e ter personer i denna lägenhet. + björnens kläder som måste tvättas. annars kommer kläderna sabbas. Ciao

wake up sunshine

Vaknade av att det lös in i vårat sovrum, vänder mig om och ser världens mest underbara pojke. Dags att vakna du ska till jobbet snart. Själv gick jag upp och satte på kaffe, kollade runt lite i unt:e men hittade inge intressant. gjorde iordning lite frukost åt oss och chiko på samma gång, tänkte jag rastar honom samtidigt som Mr pojkvän åker till jobbet.

Nu har Mr pojkvän taggat iväg till jobbet. Inte sova kunde jag, visste att jag hade massa saker att göra när jag kom in, Diska tvätta städa iordning allting. Har försökt att ringa Olle med men han svarar inte, vill veta när han kommer hem, ska tagga till stan nämligen för att träffa min Fru Tildus, bara glida runt på stan.

Ska till sjukhuset med efter 4 för då har alex opererats, hoppas att allting kommer att gå bra. och att det verkligen bli sista gången hon åker in i detta ärende. Ajja Ciao har mycket att stå i nu.


Panggan

Vaknade upp denna morgon i famnen på Mr pojkvän. kan din dag börja så mycket bättre tror verklligen inte det. låg kvar säkert i evigheter och bara myste sönder oss. underbart.

Gick upp efter ett tag och såg att min kära Farii hade ringt mig, så jag ringde upp honom och kollade vad det han hade på hjärtat. Och det visade sig att min barndomns vän Akmal hade sökt upp mig igår och frågade efter mig. sheat. tror att det måste vara mer än 4 år sedan vi såga så jag vart skit glader, kan inte bli mer än det. Så jag fick nr och ringde upp honom. Snackade lite om allt o ingenting. och bestämde att han ska kommat till uppsala på fredag fäör att parta med mig o plarna. det e ju Hallowen vad ska man göra.

Åkte ner på stan senare för att hälsa på Mr pojkväns mormor som ligger på sjukhuset. Alex lades in idag med, hon ska opereras igen imorgon. jag hoppas att det blir den sista. och att hon inte behöver läggas in någonting mera nu. hon har pendlat ut och in från sjukan sen i maj i år. det e jobbigt och påfrestande för både henne och vi som älskar henne.

Ajja nu ska jag gå och vålta mr pojkvän, ska mysa sönder mig ikväll. för sen nu i veckan kommer dte bli mycket mycket jobb, då kommer jag inte få se röken av honom . ledsen, ajja Ciao

Shopping

Vaknade upp någon gång vid 12 tiden denna morgon , sheat var fortfarande full när man vaknade, haha det e verkligen illa det. Men sen bar det av till Sthlm för att shoppa med Mr pojkvän. Tog tåget in , satt och myste hela vägen in.

När vi väl klev av var det bajs väder o båda hängiga, men inte det skulle stoppa oss. hahah. gick runt i hela sthlm fan . haha hade ont som fan i mina fötter senare på dagen. det blev en del kassar med kläder melike a lot. haha.
vart lite underkläder, någon klänning,  ett par toppar, tröjor o en jacka. haha en hel del med andra ord.


Senare bar det av hem till oss för att börja göra käk, det blev taco för hela skiten, mysigt mysigt. satt vi alla och käkade, efter det var det bara att dra fram vodkan för att glida ner på stan o göra uppsala osäkert. vilket vi e bäst på haha.. parkerade på red room så klart. vad annars ;D möte även upp bäste herr Ceder, det var ett tag sen man såg honom. snackade lite om allt o ingenting. notan för denna kväll vart lite mera än fredagen haha. landand på 4500kr haha
men vad fan vi höll hela stället öppet i 1 timme extra, vågar inte slänga ut oss fan xD


Party

Fredag kvällen kunde inte bli så mycket bättre haha... Var med min underbara Maria tidigare med. kvällen började hos oss som vanligt,m i vanlig ordning med andra ord en jack daniels o cola.. haha.. tog en taxi ner på stan senare på kvällen kanske vid midnatt., men men fint folk kommer alltid sent..

krökade en del nere på terassen, där mariaa stod i braen, o severade oss lite drinkar, haha din mobbade sötnos. senare drog vi ner på red room, haha vi äger fan stället, vaktren skiter på sig så fort vi kommer innanför dörren. träffade sjukt mycket folk denna kväll. var överallt o ingenstanns. haha . notan slutade på ca 2500 . en lagom fredagskväll ;)


Trust, hope & love

längtar, hoppas som en galning. vad annat kan jag göra igentligen. Imorgon smäller det.. ska vara med pojkarna och mina flickor kan inte bli bättre faktiskt. Ska även te sthlm med min aizizam  på lördag. härlyy härlyy .. senare på kvällen ska vi glida runt senare på kvällen, kommer bli kul. längtar som en galning.


Fuck Me

FUCK ME - jAG SKITER I ALLT NU

Sunshine or NOT

Vaknade halv  imorse när davod knackade på dörren. fuck vad trött jag var, ville bara krypa ner i sängen, vart och skönt var det.. haha.. inte konstigt det när Nadia låg där. det blev sent igår så hon fick slagga hos oss.

Kul hade vi. flummiga som alltid. gick och lade mig senare igen. gick upp ett par timmar senare för att göra frukost till nadia som skulle till skolan. tog ut chicko med. ADHD hund eller vad.. haha... "ja tugga söönder trädet chicko."

nej nu ska jag tebax till sängen och sova. så jävla trött. tror dessutom att jag håller på att bli alergisk mot hundar. fuck it oxå. jävla helvete. ajja ciao ciao

Aiiight

Aight life grand sometimes.

SItter i lägenheten just nu. kom hem för ett tag sen, hade varit och tränat, måste hålla sig i trim fan. kan inte säcka ihop till jag vet inte vad. Men det e skönt att röra på sig. Annars kommer det säga "poff" ´och jag kommer bli en köttbulle. haha.

Håller på att städa hela lägenheten, ursh ursh så mycket skit det finns. men det nog inte så konstigt med tanken på att vi e tre stycken här hela tiden, sen så kommer det och går folk hela tiden. Men jag trivs med det. städar man lite hela tiden så blir det inte så mycket skit överallt. Får inte glömma att hänga pojkarnas kläder heller. håller på att tvätta samtidigt. Sen kommer jag gå lös på köket. Städa städa bort allt smuts. haha

Längtar tills aziziam slutar jobbet. så att vi kan mysa och ta det lugnt. har varit en hel del senaste tiden känns det som. längtar som fan tills helgen, då blir alla samlade igen. tjoho.



Good time

Var ute med hela gänget igår och matilda. kunde inte bli bättre stämning fan. Började allting i gottsunda med god mat o bra sällskap. var skit flumiga hela kvällen. haha.. fan ingen har lämnat kiss och bajs åldern ingen av oss fan. doftsprej över hela lägenheten. alla bajsade fan.. xD eller inte...bahaha.. Matilda lär tro att vi alla e helt skaddade i huvudet.

Tog en taxi ner på stan och klampade in på Terassen där vi parkarade oss i en soffserie. beställde in ett hel rör till alla. haha. men det funkar fan inte. alla e så jävla inbittna på sprit så allting försvann på en grogg fan. vart ett par bira med senare. Träffade både Stina och vickey på Terassen. så gulliga dom e . lika vackar som alltid e mina flickor.

Hade det jätte trevligt där, skålade för allting typ. och arvid som jag kallade honom.. haha bra jobbat tjejen lilla. senare drog vi alla vidare till Reed room och fortsatte där. började gå lite neråt då men fuck no sen var man på G igen haha. klockan började ticka mot 3 så drog vi där ifrån, träffade mina ryssar med. Missa o alex glader man blev har inte sett dom på ett tag.

Ett par sne steg hände denna kväll. men allting löste sig till det bäste. Tack, olle klart jag blir glad att du reagerar på detta sätt. men dom var mina vänner. Allting löste sig så ingen ide att gå o grubbla över allting . ciao




Me and my boys

Me and my aziziam


Sudi <3 Mariiah


Sudiiiiiii !!!! <3 batsos

Var ute med tjejerna igår. började med att jag vart till Tilde för att göra mig iordning. det var skit kul haha fuck vad vi garvade och fulade sönder oss. helt otroligt vad ful man kan bli . eller din fucking lollipop dans sheat vad ugly den e . garvade sönder mina jävla magmuskler.

liter senare så kom Davod och plockade upp mig för att köra mig till Sudi. denna dag så fyller hon 20 nämligen. så jag skulle på förkrök o middag hos henne. vilket var grymt trevligt. men sheat vad packad sudi blev haha underbara litte sudi. tog taxi in till storvreta. där vi senare tog tåget in till stan.

jävla hets det blev. ingenting gick riktigt som det var planerat men vi kom in till slut i alla fall. efter många om och men , väl där inne träffade jag tonvis av gamla polare dom var överallt och ingen stanns verkligen.. haha... men kul hade vi.

tills allting började spåra ur riktigt ordentligt. HIttar sudi helt borta går en kall rysning genom hela kroppen , vad är det som händer med henne igentrligen. helt out of control. har aldirg varit så rädd i hela mitt liv. vakten kom och hjälpte ut oss. hon vägrade släppa mig trots jag sa att dom var trevliga och skulle ta hand om henne. Vilken 20 årsdag verkligen.

sen kom polisen för det visade sig att sudi hade blivit drogad av någon. polisen körde henne till akuten för att kolla upp henne. helvete vad förbannad jag blev. mord i sinnet kan jag verkligen säga. skriker o gapar slår på allt som jag ser. bergsäkra gång genom uppsala vill jag gå och hitta killen ska döda honom.



Davod o Olle kom och hämtade upp mig o linnea som vi senare körde hem. fuck vad förbannad jag var igår. gå rinte att tala med mig när jag e på det humöret fuck no. klampade in i björns rum tog säcken släpade ut den på balkongen och dampade sönder mig. skriker som en galning.


stackar matilda som såg allting. måste trott att jag hade ADHD seriöst. men men bad om ursäkt senareför mitt betende så allting löste sig där. har försökt få tag på dom andra för att kolla hur det e med sudi. men ingen vet någonting, jag svär får jag tag på honom han kommer ångra att han någonsin föddes.

11 okt

Vaknade sent denna lördag morgon, bakis och minnes luckor sen fredagen som hade varit förra veckan. indåg vad jag hade gjort och bad om ursäkt. Allting löste sig till det bästa verkligen. Kunde det bli bättre så lycklig. Nu e du min bara
 min. hihi The day when two becomes one . låg bara och myste bort hela dagen. pratade om allting mellan himmel och jord. kan inte bli lyckligare verkligen. har hittat någon som tänker som jag, och vill samma saker. vill inte slänga bort meningslös tid på annat.'


Men whatsoever så drog vi alla vidare till Olle igen på kvällen för ännu en party dag. som kom att spåra en hel del. Tror vi hade mer än 4 lier vodka att hinka i oss. fick hjälp på traven. Anna vickeey, amika o amanda dök upp senare på kvällen och joinade oss på kröket. men fuck allt grogg virke tog slut ganska snabbt. haha sluade med att jag drack rent. haha, illa illa det. slutade med att jag däckade två ggr hos Olle..

haha kim varhelt fuckad, så jävla söt man kan vara.. haha "Daaaavod du måste komma ihåg detta datum det e viktigt !!!"

Fuck it

Är hemma hos min underbara fru tildus.. haha, skön hon e .. vaxade hennes ben idag. sheat vilken kvinna av stål.. det var inte smärt fritt kan jag säga fan, till och med jag lider med henne..

Ska snart iäg till sudi för att fira min sötnos. ska bli kul. men hallå !!! vad fan davod kan du sluta jobbet snart.. haha saknar dej jue. come home to me darling


Give me you'r love

Homesick



Fuck vad jag saknar mitt philippinerna, och jag ska få åka hem. längtar så att jag dör verkligen. ska jag verkligen få åka hem efter så lång tid. gud vad jag längtar sönder mig.. + att jag kommer ha ett underbart sällskap. kan det inte bli bättre. nej det kan inhte det .. tror att mina czn ska bli 7 år snart. sheat det var 3 år sen jag såg dom sist dom måste ha blivit jätte stora vid det här laget . miss kita pinay's and pinoy's


Lozun philippines


Aya

Hejsan hoppsan. det var ett tag sen man var han blogga. men nu får jag ta mig ikragen och börja igen har hänt en hel del senaste veckan. mycket mer än vad jag hinner med faktiskt, haha.. men men kommer uppdatera vad som hänt senaste dagarna innom kort.

Ska hem till min älskade Sudi imorgon på party kommer bli rå nice det.. längtar som fan.
det e fredag och vi ska parta, vi parta parta om och om igen,  - imorgon alltså.. hahaha

Wake up sunshine

David gick nyss upp till jobbet. vilket inte var en så stor hit, jag som ville ligga kvar o mysa, men jo tjena att man kunde det. sängen blev plötsligt större o kallare. skit oxå. Ajja försöker få tag på Sara för vi ska till sthlm idag, ska bli skit kul fan. Det var aslänge sen vi var på stan te sammans nänmligen, men den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge spec när det kommer till min lilla Sara.. haha.. nu ska jag gå springa en runda, sen ska jag ta ett bad. Ciao


 

Fick tag på Sara till slut och sheat kul vi hade i sthlm, kunde det bli mera flumigt eller ? haha. som det som hände på station i uppsala. seriöst e du helt pundade i huvudet eller? man börjar undra efter ett tag, nej är ett nej. allting löste sig i alla fall. har ingen aning om hur länge vi var inne på sf-fi men det var ett bra jävla tag kan jag säga. sen bar det av till en resturang där vi åt romantisk middag för två med tända ljus. haha.. fett sött jue.

Blev dock terrad hela fucking dagen av alla. den enda dag som jag åket iväg för att ta det lugnt o chilla så ska alla vara på en som fan. gud vad man lessnar på det.

hittade lite nice kläder åt sara med fett söt hon blev i allting.

sen bar det av till uppsala iegn för at festa. det var nice det. plockade upp nadia o linnea med sen bar det av till eriksberg. till Olle för förkrök o nice det var.. haha.. men taxi resan ner till stan var klockren fan. haha det var fan det roligaste av allt, väl nere på stan så träffade jag på Bamse som jag inte sett på evigheter. fuck vad glad jag blev, haha hoppade upp på honom.

men kvällen har ju bara börjat eller hur. vi tog ett par drinkar på terassen sen blev det bara svart. det slog slit i skallen på mig. helt plötsligt var jag på krigsstiegn. sheat vad jag skällde på Davod. o de kommer jag inte ens ihåg, men allting löste sig till slut. gjorde en sak jag kommer at ångra men det ger mig någonting att jobba på. man kan inte få allting gratis.

an other day

Vaknade upp imorse av ett jävla oväsen, så klart var det Björn o Olle som dunkade musik innan 9 på morgonen , snacka om att man var seg. det var bara att kliva upp. gjorde lite frukost åt killarna sen var det bara att dra på sig dojjorna och ut o springa.. haha.. sprang vilse med men vad fan jag hittar inte hät vad tror dom.

ska iväg med pojkarna och handla nu, sen ska jag väl träffa denise eller tildé idag. ska bli skönt att få träffa dom ..

sleepy like hell

Trött som satan vaknar man upp idag av att björn springer in och gormar , sen så kom chiko in o hoppade på mig, vaknade upp ensamen, för Davod hade redan åkt till jobbet.. jaja idag blir det en solig men kall . ajja taxin rullar nu om 15 min ciao

Umbagul

Im going umbagul.. haha seriöst.. ajja .. hum kanske dags att klippa o färga håret.. vet fan inte.. blir nog brunt eller blont. ajja nu ska jag kila iväg till sjukhuset o träffa alex. sen ska jag bomba denise . fan när ska jag få tag på henne igentligen. Ciao

Bastos

Din bitch. seriöst! .. vad fan tror du att du e igentligen. seriöst, vad fan har du i skallen. Gå och misshandla person som du känner för. du kommer få allting tillbaka dubbelt så mycket, att du kan leva med dej själv. Att ge dej på en person somn står mig nära. nåhon som jag tycker om. Fuck that. 

No problems I'll be there. just pack you'r bags ICE. just like old times.


so right


Bastos nga babe

Bastos. verkligen, palla med allting.. maso panilka ney!!

hemlängtan, all my czn.

ang na karaang. naaalala.... undrar när man får se er alla igen. antagligen när ja har pengar.  men vad fan ska jag få dom ifrån. hata hata hata. saknar alla .. spec phom o sunnyboy. haha.. vänta när vi kommer tillbaka. ska röja sönder plaza. huset e fan snart klart. det saknar bara trappan, o färgen. det e det enda. få träffa Vandam. du måste ha blivit jävligt stor nu.. ajja..




talade med katta idag. saknade sönder mig efte dej din lilla idiot... haha.. vänta bara ska riva hela jävla skiten. till grunden. ajja nu ska jag slagga tror jag. Ciao. Miss kita mannang, adning, czn

Hospital

Vad ska man göra. i tisdagsnatt så åkte min syter Aöexandra in på akuten igen, mig fick dom inte tag på så senare på onsdags förmiddagen fick jag reda på att hon ligger på akis. Det var bara att slänga ihop allting skita i allt man höll på med och åka raka vägen till sjukhuset för att träffa alex. Jag visste att det var illa men att det var så illa.

åkte senare in på kvällen igen för att hälsa på henne. då följde även Davod med mig. det var sköt att slippa vänta ensamen. hatar berkligen sjukhus. o alla läkare Gud ni e sjuka i huvudet allihopa .


sitter just nu i skolan , var på sjukhuset o hälsade på alex tidigare idag. ska dit så fort jag är klar i skolan. flänger som en jag vet inte vad, en idiot låter ganska passande känner mig som en just nu. Blev uppläxad idag oxå Yay what a great day

RSS 2.0